Terug naar Home   wat doen wij wie_zijn_wij contact

Wie zijn wij ?

Möhle+Landman is een satellietorganisatie ontstaan door bundeling van kennis en jarenlange ervaring  op het gebied van zowel gedragsbeïnvloeding als managementontwikkeling. De kern is ervaring met het werken in turbulente organisaties en de invloed hiervan op het functioneren van het management en ervaring in het begeleiden van managers en werknemers.

De basis van Möhle+Landman wordt gevormd door Els Möhle, organisatieadviseur/verandermanager en Wil Landman, registerpsycholoog. Daarnaast beschikken zij over een uitgebreid netwerk van zelfstandige senior adviseurs op het gebied van organisatie- en gedragsverandering. Deze senioren werken vanuit de visie van Möhle+Landman en hebben hun sporen op hun vakgebied ruimschoots verdiend. De adviseurs worden uitsluitend ingezet naar behoefte van de opdrachtgever. Ze bieden dus maatwerk.Els Möhle


Als ervaren interim-, verander- en crisismanager ben ik  zowel bij gemeentelijke overheden als bij de rijksoverheid werkzaam geweest op veel verschillende vakgebieden. Veelal was ik als crisismanager verantwoordelijk voor meerdere afdelingen tegelijk. De hierbij opgedane kennis en ervaring dragen ertoe bij dat ik zowel organisaties als mensen in beweging krijg om de noodzakelijke veranderingen door te voeren. Het behalen van het afgesproken resultaat en de input vanuit de medewerkers in de organisatie staan hierbij centraal.
Wil Landman


Vanuit mijn ervaring als psycholoog heb ik een groot aantal (top)managers met burn-out behandeld. De oorzaak van burn-out is veelal een combinatie van persoonlijke kenmerken en het spanningsveld tussen de eisen van de organisatie en die van de medewerkers. Hierbij worden vaak de eigen grenzen en die van een ander uit het oog verloren waardoor vervreemding van zichzelf en van de organisatie kan ontstaan.
Copyright © 2011 - 2015 Mohle+Landman | Sitemap | Algemene voorwaarden | Contact